Italienerspesialen 2017

 

Søndag 13. august kl. 10.00 på Antrozoologisenteret, Ås
Dommer: Simon Tien Hansen, knl Bazinga

 

Dette er en uoffisiell utstilling, og vi håper så mange italienere og eiere som mulig setter av denne dagen. I tillegg til de vanlige klassene, vil vi også ha en "kjæledyrklasse". Det blir konkurranse for Beste Par, Beste Bevegelser og Beste Hode & Uttrykk (påmelding på stedet).

Årets dommer er oppdretter av faraohund, og driver for tiden med sin dommerautorisasjon på bl.a. italiensk mynde. Han har et godt øye for rasen, og har mye kunnskap om mynder.

Etter utstillingen, blir det Italienersprinten med rettstrekke. En fin anledning til å la din italiener prøve seg på fillejakt. Dette er GRATIS, og påmeldingen skjer på stedet. Vi kårer Beste sprinter og Beste nybegynner.

Det blir også Barn og hund med fine rosetter. Gratis påmelding på stedet.

Antrozoologisenteret ligger like ved avkjøringen til Ås fra E6 mot Gøteborg. Stedet har store inngjerede utearealer, og alt ligger til rette for en hyggelig og sosial dag med italiensk mynde i fokus. Alle er hjertelig velkommen. Loddsalg med fine premier. Kafeteria på stedet med enkel servering: kaffe, brus og kaker. Betaling med kontanter og vipps.
Adresse: Drøbakv. 50, 1430 Ås. Veibeskrivelse (klikk her).

 

Valpeklasser: 4-6 mnd og 6-9 mnd
Juniorklasse: 9-18 mnd
Unghundklasse: 15-24 mnd
Åpen klasse: fra 15 mnd
Bruksklasse: godkjente brukskrav NKK
Championklasse: nasjonal champion
Veteranklasse: fra 8 år
Kjæledyr: se beskrivelse under (*)

Påmelding på stedet:
Par
Oppdretterklasse
Italienersprint
Barn og hund
Dommer utnevner deltagere til beste bevegelse og beste hode/uttrykk.

 

(*) Kjæledyrklasse: Uregistrert, kastrert, kort hale eller haleknekk, bittfeil, for mye hvitt, for liten eller for stor; her kan alle delta med sin italiener.

Priser: valp: kr 200,- øvrige klasser kr 260,-
50% rabatt f.o.m. 3. påmeldte hund med samme eier.

Påmeldings- og betalingsfrist er 11. august. Påmelding på epost: italienskmynde@gmail.com Betaling til kontonummer: 1503.27.53008, merk betalingen med utstilling + hundens navn og reg.nr. Ved spørsmål, kontakt en av utvalgets medlemmer (se meny til venstre eller på Facebook).

 

Gavepremier mottas med stor takk.

Italienerutvalget ønsker hjertelig velkommen!