Italienerspesialen 2011 - Påmelding

 

søndag 5. juni på Disen Gård, Vormsund
Dommer: Kari-Anne Jacobsen, grunnlegger av knl Caeles, Norge

 

Nå er det klart for nok et Open Show! Dette er en uoffisiell utstilling, og vi håper så mange italienere og eiere som mulig setter av denne dagen. I tillegg til de vanlige klassene, vil vi også ha en "kjæledyrklasse". Det blir konkurranse for Beste Par, Beste Bevegelser og Beste Hode & Uttrykk (påmelding på stedet).

 

Disen Gård ligger idyllisk til ved Glomma (ca 5 mil nord for Oslo), her har vi store utearealer, og alt ligger til rette for en hyggelig og sosial dag med italiensk mynde i fokus. Alle er hjertelig velkommen. Kafeteria på stedet.

 

Klasser:

Valp: 4-6 mnd Junior: 9-15 mnd Beste Bevegelser
Valp: 6-9 mnd Unghund: 15-24 mnd Beste Hode & Uttrykk
Åpen: fra 24 mnd Beste Par
Champion
Veteran: fra 8 år

 

Kjæledyrklasse: Uregistrert, kastrert, kort hale eller haleknekk, bittfeil, for mye hvitt, for liten eller for stor; her kan alle delta med sin italiener.

Priser: valp/veteran/kjæledyrklasse: kr 200,- øvrige klasser kr 300,-

Påmeldings- og betalingsfrist er 25. mai. Påmeldingsadresse: Lena Størmer Dahl, Nylendeveien 3, 1914 Ytre Enebakk, e-mail: utstilling@italienerutvalget.no Betaling til kontonummer: 0531.19.00414, merk betalingen med utstilling + hundens navn og reg.nr. Opplysninger: Lena tlf 920 72 925.

 

Det vil dessverre ikke være anledning til å melde på hund på stedet.

 

Vi er veldig glad dersom noen ønsker å gi en (eller flere) gavepremier, for info om dette, send mail til utstilling@italienerutvalget.no

 

Gavepremier mottas med stor takk.

Italienerutvalget ønsker hjertelig velkommen!