Italienerspesialen 2010 - Påmelding

 

søndag 6. juni på Disen Gård, Vormsund
Dommer: Henrik Skog, kennel Skogsville, Sverige

 

Vi gjentar suksessen fra 2009! Dette er en uoffisiell utstilling, og vi håper så mange italienere og eiere som mulig setter av denne dagen. I tillegg til de vanlige klassene, vil vi også ha en "kjæledyrklasse". Det blir konkurranse for Beste Par, Beste Bevegelser og Beste Hode & Uttrykk (påmelding på stedet).

 

Disen Gård ligger idyllisk til ved Glomma (ca 5 mil nord for Oslo), her har vi store utearealer, og alt ligger til rette for en hyggelig og sosial dag med italiensk mynde i fokus. Alle er hjertelig velkommen. Kafeteria på stedet.

 

Klasser:

Valp: 4-6 mnd Junior: 9-15 mnd Beste Bevegelser
Valp: 6-9 mnd Unghund: 15-24 mnd Beste Hode & Uttrykk
Åpen: fra 24 mnd Beste Par
Champion
Veteran: fra 8 år

 

Kjæledyrklasse: Uregistrert, kastrert, kort hale eller haleknekk, bittfeil, for mye hvitt, for liten eller for stor; her kan alle delta med sin italiener.

Priser: valp/veteran/kjæledyrklasse: kr 100,- øvrige klasser kr 200,-

Påmeldings- og betalingsfrist er 15. mai. Påmeldingsadresse: Lena Størmer Dahl, Nylendeveien 3, 1914 Ytre Enebakk, e-mail: utstilling@italienerutvalget.no Betaling til kontonummer: 0531.19.00414, merk betalingen med utstilling + hundens navn og reg.nr. Opplysninger: Lena tlf 920 72 925.

 

Det vil dessverre ikke være anledning til å melde på hund på stedet.

 

Vi er veldig glad dersom noen ønsker å gi en (eller flere) gavepremier, for info om dette, send mail til utstilling@italienerutvalget.no

 

Gavepremier mottas med stor takk.

Italienerutvalget ønsker hjertelig velkommen!